Aanvraagformulier

De meeste ambachten die op deze site vermeld staan zijn te boeken voor presentaties bij bedrijven, bejaardentehuizen of andere instellingen.
Hieronder kunt u geheel vrijblijvend naar de beschikbaarheid en de tarieven van de ambachten informeren.

Een ambachtsman of vrouw wordt ingehuurd voor minimaal een dagdeel van 4 aaneengesloten uren. Het uurtarief van een ambacht is afhankelijk van de “schaarsheid” van de ambacht en de hoeveelheid materiaal die hij of zij moet meenemen voor de demonstratie.
Naast het uurtarief zijn er ook reiskosten verschuldigd a 0,22 cent per kilometer per ambacht.

Het kan zijn dat een ambacht specifieke wensen heeft voor de demonstratie. Op de desbetreffende detailpaginas aan de linkerkant kunt u per ambacht lezen of dit het geval is voor de ambacht die u wilt inhuren. U zou bijvoorbeeld kunnen denken aan de aanwezigheid van electriciteit, water, of de beschikbaarheid van een tafeltje of stoel.

Over het algemeen heeft een ambacht een ruimte van 4m x 3m nodig. Hoewel de ambachten goed tegen extreme weersinvloeden kunnen, stellen ze een beschut plekje (overdekt) wel op prijs.

4-ambachten groepsaanbieding
Voor het bedrag van 950,– euro ex btw, komen er 4 ambachten (wij bepalen welke) op uw evenement langs voor een ambachtelijke demonstratie van maximaal 4 uur. Dit bedrag is in tegenstelling tot normale boekingen inclusief alle reiskosten van alle ambachten (ongeacht waar deze vandaan komen).

U kunt geheel vrijblijvend een aanvraag indienen door onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen.
Na ontvangst van het ingevulde formulier zullen wij kijken welke ambachten beschikbaar zijn op de door u aangegeven datum.

Zodra wij een goed overzicht hebben nemen wij weer contact met u op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

U kunt daarna zelf beslissen of u definitief de beschikbare ambachten wilt inhuren.

Demonstratie aanvraagformulier