Aansluiten

Hieronder kunnen ambachten die hun beroep nog uitoefenen of personen die zich hobbymatig met het beroep bezig houden, aanmelden om ingehuurd te worden voor een presentatie in een verpleeghuis, zorgcentrum of op een bedrijfsfeest, of voor een plaatselijk oud-Hollandse themafeest.

De ambacht ontvangt hiervoor een vaste vergoeding plus reiskosten van 45 cent per kilometer. De reistijd zelf wordt niet vergoed.

Nadat wij uw aanmelding ontvangen hebben zullen wij telefonisch contact met u opnemen zodat uw gegevens goed op de site vermeld kunnen worden. U kunt tijdens dat gesprek tevens alle vragen stellen die u nog heeft.

Werkwijze:

Als een opdrachtgever een ambacht wil inhuren dan kan hij dat via deze website via het aanvraagformulier kenbaar maken.

Zodra wij een aanvraag binnenkrijgen voor uw ambacht zullen wij contact met u opnemen om te kijken of u op die datum nog tijd heeft. Indien u tijd heeft nemen wij een optie bij u af.

Wij geven vervolgens aan de klant door dat u beschikbaar bent.

Zodra de klant de boeking definitief maakt, nemen wij weer contact met u op om u daadwerkelijk in te delen voor het desbetreffende evenement.
Wij sturen u vervolgens een bevestiging waarin alle informatie staat over het evenement en natuurlijk het adres waar u naar toe moet.

Zonder tegenbericht wordt van u verwacht dat u op het afgesproken tijdstip met al uw materialen aanwezig zult zijn op de desbetreffende locatie waar de demonstratie dient plaats te vinden.

Onze klanten waarderen het als de ambachten in klederdracht komen. Zorg er dus voor dat u kleding aandoet die in het teken van uw ambacht staat. Verkoop van producten is niet toegestaan (tenzij expliciet doorgegeven).

Een week na uw demonstratie wordt de afgesproken vergoeding plus de reiskosten op uw bankrekening gestort.

 

Aanmelden ambacht

  • Onderstaande gegevens hebben nodig voor de Belastingdienst. Alle bedragen die wij uitkeren aan particulieren moeten wij doorgeven aan de Belastingdienst. Ambachten die een factuur met btw aan ons toe kunnen sturen hoeven onderstaande gegevens niet door te geven.